Wat is de beste laptop voor studenten?

laptop student

De computers van vandaag moeten veel meer kunnen dan de primitieve voorganger.

Software voor studenten op de laptop

laptop studentZe moeten een enorm scala aan software ondersteunen, gezien het feit dat verschillende cursussen speciale vereisten hebben.

Als het gaat om software, is Microsoft’s Office 365 suite gratis voor studenten. Deze laptops moeten natuurlijk HD-videocolleges kunnen draaien zonder proberen. Zo kun je dus de beste laptop voor studenten uitkiezen.

Deze laptops moeten betaalbaar zijn, gezien de hoge kosten van onderwijs over de hele wereld. Geïntegreerde webcams zijn ook belangrijk, denk hier aan de web colleges en aan het facetimen met vrienden.

Een aanbeveling voor een studenten laptop

Als je slechts één enkele aanbeveling wilt  hebben, dan is onze topkeuze voor de beste studentenlaptop op dit moment de nieuwe versie van de uitstekende Dell XPS 13. Het nieuwe en verbeterde model heeft het allemaal – een krachtige CPU, een veelzijdige GPU en een geweldig ontwerp.

Het zal je een flink bedrag kosten, maar we denken dat het de prijs meer dan waard zal zijn.  Er is ook de nogal briljante Acer Chromebook 15 om te overwegen, een geweldig allround apparaat die ideaal is voor alle studenten. Voorwaarde is wel dat je het niet erg vindt om  Chrome OS te gebruiken van Google in plaats van Windows 10 of macOS. Zorg ervoor dat je begrijpt wat Chrome OS inhoudt voordat je het aanschaft.